Välkommen till vår blogg!

Spegeln är en del av Hagagymnasiets Individuella Alternativ. Vi erbjuder v
ägledning i både livet och skolan.

torsdag 26 april 2018

HUSMÖTE 190426


Husmöte 26 april, 2018


Föregående protokoll: Klart.

Tema: Idag, torsdag är det sista dagen med temat arbetsliv. Vi ska påbörja ett nytt tema som heter: Tema Norrköping. Vi är nyfikna på om ni har någon speciell plats i Norrköpings kommun, som betyder mycket för dig. Då skulle vi kunna besöka denna plats. Säg till Tomas, Sara eller Ulrik om du har några frågor eller vet en plats. Temat börjar 3:e maj.

Skolsköterska: Vi påminner att våran skolsköterska erbjuder hälsosamtal till alla elever, då kan man sitta och prata om hur man mår eller om du behöver hjälp med något. Kan t.ex väga, mäta sig osv. Hon kommer imorgon kl. 10. Prata med någon i personalen om du vill ha ett sånt här möte.

SYV: Vår SYV, Berit kan ge dig information om vad du kan göra efter Spegeln. Säg till någon i personalen om du är intresserad av en träff med henne.

Skolavslutning: Fredagen 15 Juni kl. 10 har vi skolavslutning, och den är här på Spegeln. Det brukar ta ungefär 1h. Det erbjuds fika och kalas.

Måndagsaktivitet: På måndagar brukar vi ha en aktivitet på eftermiddagen. Fram till sommaren gör vi 2 olika saker, varannan vecka är vi här i vår park och gör olika saker. Varannan vecka går promenad i Vrinnerviskogen.

Vårruset: Vårruset är för kvinnor, flickor, tjejer och tanter. Om du är intresserad av att vara med så kan du skriva upp sig på en lapp i hemmarummet. Vi kan gå/jogga/springa och sen blir det fika efter, det kostar ingenting för er. Det är 17:onde maj kl. 18.

Toaletter: Du lämnar toaletten fin som den var när du kom, fräscht alltså. Ni killar om ni ska stå upp och kissa så tar man upp båda locken, annars får ni sitta ner och kissa. Ta gärna ner locken efter er igen.

Tider: En påminnelse, att komma i tid och göra det man behöver göra på rasten.

Lov: 2 veckor framöver kommer se lite annorlunda ut för det är lov. Lov 30 april och 1 maj. Lov 10-11 maj. 

Övrigt: Inget

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar